Alternatifim Cafe

Önemli Bir Sey

Discussion started on İslam Dünyası

D.a.w.N

Yeni!
Bakın dostlar:

Ben Atatürk köşesine bile yardım ettim bişeyler paylaştım aklımdan hiç kötü bişey geçmemişti taaki din bölümüne girene kadar; Herkes sapıtmış yalan yanlış iddialar ortalıkta geziyor...madem öyle bizde haklı davamızda savunmaya geçtik bunda böyle, BÖYLE...

Bugune kadar ugramadım buraya tartışmayalım sevdiklerimizle diye ama bazılarına laf anlatmak...bu herşeyden önemli bir görev..

#1 - Mart 11 2006, 00:00:35
« Son Düzenleme: Nisan 13 2006, 21:43:32 Gönderen: Hedeyna Canan »

kardeş bizde ayrım olmaz..
din,vatan,millet,bayrak,atatürk sevgisi hiç bi zaman içimizden eksilmez..
hepsi birbiriyle bütün zaten..önemli olan kavramları karıştırmamak..
sen de kafanı karıştırma,,kafanı karıştırmalarına da izin verme..

bizim davamız vatanımız..bunların hepside vatanla alakalı olan şeyler..
bu davadan bizi kimse döndüremez tabi ki.!!
#2 - Mart 11 2006, 00:18:45
ѕuѕмαк wєяiLмєsi єη güç cєwαρтıя.
çoк кoηu$αη кoLαy oLαηdıя.
susтuм вєη, iѕтєyєη кoηu$ѕuη. . .

eslem

doğruyu savunuruz ama dokuz köyden kovuluruz biz
#3 - Mart 11 2006, 12:12:06

doğruyu savunuruz ama dokuz köyden kovuluruz biz

esLeme katıLıoRum.. bazı insanLaR ishine geLmeyen sheyLeRi kabuLLenmeyip, bashkaLaRının doğRu sööLedikLeRinede kaRıshıR we kaRshı chıkaR oLduLaR.. ALLah akıL, fikiR, hidayet weRsin..
#4 - Mart 11 2006, 19:43:15
bir varmI$
bir yokmu$

belki onlar için doğru olan odur..
#5 - Mart 11 2006, 19:47:12

eslem

herkes kendine göre doğruları savunur ama saygı çerçevesinde bunu kaybedince her doğru anlamını yitirir bizim istediğimiz bu
#6 - Mart 11 2006, 20:16:31

canım aRkadashım, heRkesin doğRuLaRı waRdıR ama kimse ALLah'ın kanunLaRını deishtiRip bu benim doğRumdur diemez.. bu chok sachma diip, uyguLamama gibi bi Lüksü yoktuR.. kastettiğim shey bu..
   ayRıca biLdikLeRi sheyLeRi bashkaLaRıyLa payLashmayanında öbüR dünyada cezası waR.. akRaban, komshun, aRkadashLaRın w.s w.s heR kimse O büyük günde geLip yakana yapıshacak we biLioRdun madem neden bize anLatmadın, neden bizi uyaRmadın die shikayet edecekLeR.. biz buRda bisheyLeR payLashmaya chaLıshıoRuz.. we heRkes demioRum bakın, biRiLeRi; bu bizim hayatımız, heRkesin yashamı kendine, günahsa gideR cezamızı chekeRiz gibi LafLaR edio.. biz bishimi dedik.. günahında sana, sewabında.. ama önce bi oku..
  din biR bütündüR, bütün bi paRchanın biRisi ReddediLiRse ALLah koRusun dinden chıkıLabiLiR.. ALLah akıL weRmish, bizLeR müsLümanız fikiR yüRütmeden önce bi aRashtıRaLım..aRashtıRmadan kendimize doğRu sechmeyeLim o zaman..
#8 - Mart 11 2006, 22:28:14
bir varmI$
bir yokmu$

D.a.w.N

canım aRkadashım, heRkesin doğRuLaRı waRdıR ama kimse ALLah'ın kanunLaRını deishtiRip bu benim doğRumdur diemez.. bu chok sachma diip, uyguLamama gibi bi Lüksü yoktuR.. kastettiğim shey bu..
   ayRıca biLdikLeRi sheyLeRi bashkaLaRıyLa payLashmayanında öbüR dünyada cezası waR.. akRaban, komshun, aRkadashLaRın w.s w.s heR kimse O büyük günde geLip yakana yapıshacak we biLioRdun madem neden bize anLatmadın, neden bizi uyaRmadın die shikayet edecekLeR.. biz buRda bisheyLeR payLashmaya chaLıshıoRuz.. we heRkes demioRum bakın, biRiLeRi; bu bizim hayatımız, heRkesin yashamı kendine, günahsa gideR cezamızı chekeRiz gibi LafLaR edio.. biz bishimi dedik.. günahında sana, sewabında.. ama önce bi oku..
  din biR bütündüR, bütün bi paRchanın biRisi ReddediLiRse ALLah koRusun dinden chıkıLabiLiR.. ALLah akıL weRmish, bizLeR müsLümanız fikiR yüRütmeden önce bi aRashtıRaLım..aRashtıRmadan kendimize doğRu sechmeyeLim o zaman..

bu benim aklıma gelmeyen bir konuydu açıklamaların için teşekkür ederim.. :)
#9 - Mart 11 2006, 22:34:30

heRkesin eksik kaLdıı bi konu buLunuR.. mutLaka benimde waRdıR.. ben teshekküR edeRim :cicek
#10 - Mart 11 2006, 23:03:20
bir varmI$
bir yokmu$

eslem

benim de!!!
o halde durduk yere muhalefet yapma zenciirii güzel açıklama kardeşim  bıyır  :cicek
#11 - Mart 11 2006, 23:09:00

saoL aRkadashım.. aLdım :cicek
#12 - Mart 11 2006, 23:16:59
bir varmI$
bir yokmu$

benim de!!!
o halde durduk yere muhalefet yapma zenciirii güzel açıklama kardeşim  bıyır  :cicek

bn yanıtlarıma cevap yazıp muhalefet yapmaya çalışan sensin
#13 - Mart 11 2006, 23:17:50

eslem

abi harbiden kafayı yicem ya suçlu gene biz olduk iyimi hay Allahım  :öff :öff :öff
#14 - Mart 11 2006, 23:18:13

eslem

azcık nüfus kağıdınızda yazana uygun olun be azcık hakkını verin
#15 - Mart 11 2006, 23:19:06

azcık nüfus kağıdınızda yazana uygun olun be azcık hakkını verin
yani??
#16 - Mart 11 2006, 23:21:50

eslem

anlayan anlar anlamayana tefsirini yapamayız gülüm
#17 - Mart 11 2006, 23:22:28

nüfus cüzdanımda biçok şey yazıyo ama hiçbiri snnkiyle aynı değil!!
#18 - Mart 11 2006, 23:23:20

eslem

din hanesinden bahsediyorum şayet o da farklıysa senle tartışmaya değmez zaten neyse sus ya akşam akşam ceza yemeyelim
#19 - Mart 11 2006, 23:24:24

meRwe.. boshweR canım.. ne yapaRsan yap suchLu gösteRiLiRsin, bashka konuLaR kitLenmesin [:D].. takma kafana, saLLa gitsin deRtLeRi.. :yah :öff
#20 - Mart 11 2006, 23:24:43
bir varmI$
bir yokmu$

ipexy_13

meRwe.. boshweR canım.. ne yapaRsan yap suchLu gösteRiLiRsin, bashka konuLaR kitLenmesin [:D].. takma kafana, saLLa gitsin deRtLeRi.. :yah :öff
bencede...
#21 - Mart 11 2006, 23:28:52

D.a.w.N

bencede...

bencede  :)
#22 - Mart 11 2006, 23:40:07

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.