Alternatifim Cafe

Galatasaray'ın Her Hafta Haberi!

Discussion started on Galatasaray

Yeni!
1.HABER:

Galatasaray lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın

"Bende yerdim o golleri!"
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk karşılaşmasında Fenerbahçe'ye karşı forma şansı bulamayan Mondi, Aykut'a sahip çıktı

Fenerbahçe’ye yenilen Galatasaray’da dün sabah mini bir zirve vardı. Teknik direktör Gerets, kaleciler Mondragon ve Aykut bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda ilk söz alan Kolombiyalı file bekçisi oldu ve, “Eleştirileri anlayamıyorum. Bana göre Aykut 10 üzerinden 8 puan alacak bir performans sergiledi. Doğru yer tutarak birçok pozisyonu başlamadan önledi. Yediği iki golde de hatası yoktu. Size açıkça söyleyebilirim ki, kalede ben de olsam o golleri yerdim” dedi.

"Yapsan bile önemi yok!"

Mondragon’un bu sözleri özellikle Aykut’u etkiledi, genç file bekçisinin gözleri nemlendi. Bu sırada söz alan teknik direktör Gerets de yapılan eleştirilere kendisinin aldırmadığını belirterek, “Aykut sen de benim gibi davranmalısın. Bana göre de gollerde hatan yoktu. Ayrıca hata yapsan bile önemi yok. Çünkü hata yapmadan iyi bir kaleci olunmaz. Ayrıca böyle bir derbide ilk kez görev yaptığını sakın unutma. Futbolu bırakma noktasına gelen ağabeylerinin bile ne kadar heyecanlandığını gördün”diye konuştu. Bu sözler üzerine Aykut, Gerets ve Mondragon’a teşekkür etti.

2.HABER

Tuncay özür diledi!

Tuncay, golden sonra yaptığı hareketin Galatasaray taraftarına karşı bir tepki olmadığını da vurgulayarak, "Onlardan da özür diliyorum" diye konuştu.

Tuncay ayrıca, karşılaşmanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets'e elini uzattığını, ancak Belçikalı teknik adamın kendisine elini uzatmadığını da ifade ederek, "Ben, sevincimi bizim seyircimizle paylaşırken bir hareket yaptı. Ben, elimi uzattım ama Gerets elini uzatmadı. 'Siz de Ali Sami Yen'e geleceksiniz' dedi. Böyle bir şey oldu, ama kötü bir şey yok" şeklinde konuştu
#1 - Mart 10 2006, 08:46:16
« Son Düzenleme: Mayıs 31 2006, 18:59:54 Gönderen: suvi »

yürü bea MoNDRaGoN kim tutar abim seni :yeah :yeah :yeah :okey
#2 - Mart 10 2006, 08:56:02
YEPYENİ BİR WEB SİTE GELİYOR!!!...

%100 maNga VE ÇiLeKeŞ DESTEKÇİLERİ BU SİTEDE TOPLANACAKLAR!!!

ve TÜM ROCK SEVERLER BURADA TOPLANACAKLAR...   www.RockFunClub.com  çoook yakında

Kadir Topbaş Kulübümüz'ü Ziyaret Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bugün Mecidiyeköy'deki Kulüp Binamız'da Başkan Özhan Canaydın ve Yönetim Kurulu üyeleri ile biraraya geldi.

Başkan Kadir Topbaş'ın ziyareti sonrasında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, kendisine bir plaket ve üzerinde ismi yazılı 34 numaralı forma hediye etti. Bunun üzerine Kadir Topbaş da, Başkan Canaydın'a el işi bir tabak armağan etti. Başkan Topbaş görüşme sonrası basın mensuplarına verdiği demeçte, 1905'ten bu yana Türk sporuna hizmet vermiş ve ardında büyük bir camiayı barındıran Galatasaray Spor Kulübü'nü ve Başkan Özhan Canaydın'ı ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu söyledi. 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazandıran Galatasaray'la gurur duyduğunu ve bu başarıyı kutladığını belirten Topbaş, Kopenhag'daki maça Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte gittiklerini de sözlerine ekledi. Spor camiamıza gurur veren bu tip başarıları diğer kulüplerimizden de beklediklerini söyleyen Kadir Topbaş, "Herşeyden önce sporun centilmenlik olduğu bilinci ve dünyada ulusların tanınması açısından ortak bir lisan olması açısıyla, sporun kendi ahlakına yakışır bir şekilde yapılmasını arzu ederiz. Bunun yansıması olarak taraftarların da buna saygılı olarak ve gerçekten kaliteli bir spor taraftarı olması açısından da tavsiyelerimiz oldu. Bu konuda Sayın Valimiz'le birlikte görüştük ve bir düşüncemiz var. Önümüzdeki günlerde üç büyük takımın başkanlarıyla biraraya gelerek taraftarlara da bazı mesajlar vermemiz gerektiğini düşünüyoruz. Bu konuda inanıyorum ki, başkanlarımızın da ortak düşüncesi budur. Bu şekilde bayanların ve çocukların özellikle futbol maçlarına gelmesini arzu ediyoruz" dedi.

Kadir Topbaş'ın ardından söz alan Başkan Özhan Canaydın ise, Topbaş'ın görev süresi içinde Olimpiyat Stadı'nın kısa sürede tamamlamış olmalarından ötürü teşekkür ettiğini; ancak Galatasaray'ın o statta çok sıkıntı çektiğini söyledi. Başkan Canaydın ayrıca, bundan sonra diğer kulüplerin Olimpiyat Stadı'nı kullanması halinde rahat edeceklerini belirterek, Kadir Topbaş'a teşekkürlerini sundu.

#3 - Mart 10 2006, 18:04:19

Hasan ve Song’suz idman
Galatasaray dün öğleden sonra Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Gerets yönetiminde yaptığı antrenmanla Trabzon maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve 1,5 saati aşkın süren çalışmada dar alanda defans ve forvete yönelik taktik çalışma yapıldı. İdmana sakatlığı süren Saidou’nun yanısıra sağ omzu ve sağ ayak bileğinde şişlik ve ağrı bulunan Hasan Şaş katılmazken, karın ağrısı ve ishal şikayeti bulunduğu için tedavisine başlanan Song ise salonda çalıştı. Hasan ile Song’un Trabzonspor’a karşı forma giyebilecekleri öğrenilirken, Ferhat ile Uğur kondisyoner Cevat Güler eşliğinde özel bir program uyguladı. Öte yandan Sarı-Kırmızılılar bu sabah yapacakları son antrenmanın ardından öğleden sonra özel uçakla Trabzon’a gidecek.
Diğer Haberler
Cihan artık özgür
Sivas deplasmanında rakibine yaptığı kasti hareket nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından üç maç oynamama cezasına çarptırılan Cihan Haspolatlı, Trabzonspor sınavında takımdaki yerini alabilecek. Tecrübeli futbolcu, cezası nedeniyle Sarı-Kırmızılı takımın Manisa Vestel ve Samsunspor lig ve Fenerbahçe kupa maçlarında forma giyemedi. Cihan, bir anlık öfkesinin kurbanı olduğunu belirterek, “Aslında yapı olarak saha içinde bu tür olaylara karışmam. Ama olan oldu. Yaşadıklarımdan ders çıkardım. Bundan böyle daha dikkatli olacağım. Hocam görev verirse, Trabzonspor karşısında oynamaya hazırım” görüşünü dile getirdi.

A2 kadrosuna 4 Aslan
Future Cup kapsamında 15 Mart Çarşamba günü İskoçya ile deplasmanda karşılaşacak Türkiye A2 Milli Takımı’nın aday kadrosuna Galatasaray’dan 4 isim davet edildi. Aday kadroda şu isimler yer alıyor: Aykut Erçetin, Hasan Kabze, Orhan Ak, Volkan Arslan (Galatasaray), Hürriyet, Ersen Martin, Mustafa Sarp (Ankara), Umut Bulut, Sedat Bayrak (Ankaragücü), Fahri Tatan (Çaykur Rize), Burak Özsaraç (Denizli), Servet Çetin (Fenerbahçe), Uğur Boral (G.Birliği), Muhammet Hanifi (Kayseri), Bilal (Malatya), Ceyhun (Samsun), Hayrettin (Sivas), Tolga (Trabzon), Sinan Kaloğlu (Vestel Manisa.)

Tek hedef galibiyet
Turkcell Süper Ligi’nde liderliğini sürdürmeyi hedefleyen Galatasaray, zorlu Trabzonspor yolculuğuna bugün çıkacak. Öğleden sonra özel uçakla gidecek olan Sarı-Kırmızılılar, maçtan sonra İstanbul’a dönecek. Futbolcular, Bordo-Mavililer’in her zaman zorlu bir rakip olduğunu, aralarındaki maçların hep zevkli ve çekişmeli geçtiğini vurgulayarak, “Eksiklerimize karşın 3 puan için elimizden geleni yapacağız. Uzun zaman sonra ele geçirdiğimiz zirveyi kolay kolay bırakmaya niyetimiz yok” görüşünde birleştiler.

Aman dikkat!
Trabzonspor ile yarın deplasmanda zorlu bir sınava hazırlanan Sarı-Kırmızılılar’da 4 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Kaleci Mondragon, Cihan Haspolatlı ve Ümit Karan’dan birisi bu karşılaşmada bir ihtar daha alırsa, 19 Mart tarihinde Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak Kayseri Erciyespor mücadelesinde takımını yalnız bırakacak. 3 sarı kartı bulunan bir diğer isim olan genç Uğur ise, sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmuyor.

en.i
#4 - Mart 11 2006, 15:46:53

Gelenek bozulmasın
G.Saray 9 sezondur kaybetmediği Trabzon’da liderliğini korumak için ter dökecek. Evsahibiyse UEFA Kupası’na katılmak için kazanmak istiyor

Yarışın kızıştığı Süper Lig’de haftanın en önemli maçı Galatasaray ile Trabzonspor arasında bu akşam Avni Aker Stadı’nda oynanacak. Hafta içinde Fenerbahçe’yle oynadığı müthiş derbinin ardından gözünü tekrar lige çeviren Sarı-Kırmızılılar, planlarını Karadeniz’den galibiyetle dönmek üzerine yapıyor. Liderliğini koruyabilmek için mutlak kazanmayı düşünen Galatasaray, 1995-96 sezonunda 4-1 kaybettiği maçtan sonra yenilgi yüzü görmediği Avni Aker’den, son dört sezonda olduğu gibi yine üç puan çıkarmak için ter dökecek. Ancak evsahibi Trabzonspor da tüm planlarını galibiyet üzerine kurmuş durumda.
Volkan, Saidou, Yattara yok
Kupaya veda ettikten sonra hedefini ‘UEFA Kupası’na katılmak’ olarak belirleyen Bordo-Mavililer, taraftarına tam 9 yıl sonra Galatasaray galibiyeti hediye etmeyi planlıyor. Sarı-Kırmızılı ekipte orta sahanın yükünü çeken isimlerden Saidou sakatlığı, Volkan da cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Üç maçlık cezası sona eren Cihan ise ön libero mevkiinde görev yapacak. Trabzon’daki en büyük kayıp ise cezalı olan Yattara. Sakatlığı geçen Fatih ve cezası biten Gökdeniz ise 18 kişilik kadroya alındı. Saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Bülent
#5 - Mart 12 2006, 11:10:59

Gelenek bozulmasın
G.Saray 9 sezondur kaybetmediği Trabzon’da liderliğini korumak için ter dökecek. Evsahibiyse UEFA Kupası’na katılmak için kazanmak istiyor

Yarışın kızıştığı Süper Lig’de haftanın en önemli maçı Galatasaray ile Trabzonspor arasında bu akşam Avni Aker Stadı’nda oynanacak. Hafta içinde Fenerbahçe’yle oynadığı müthiş derbinin ardından gözünü tekrar lige çeviren Sarı-Kırmızılılar, planlarını Karadeniz’den galibiyetle dönmek üzerine yapıyor. Liderliğini koruyabilmek için mutlak kazanmayı düşünen Galatasaray, 1995-96 sezonunda 4-1 kaybettiği maçtan sonra yenilgi yüzü görmediği Avni Aker’den, son dört sezonda olduğu gibi yine üç puan çıkarmak için ter dökecek. Ancak evsahibi Trabzonspor da tüm planlarını galibiyet üzerine kurmuş durumda.
Volkan, Saidou, Yattara yok
Kupaya veda ettikten sonra hedefini ‘UEFA Kupası’na katılmak’ olarak belirleyen Bordo-Mavililer, taraftarına tam 9 yıl sonra Galatasaray galibiyeti hediye etmeyi planlıyor. Sarı-Kırmızılı ekipte orta sahanın yükünü çeken isimlerden Saidou sakatlığı, Volkan da cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Üç maçlık cezası sona eren Cihan ise ön libero mevkiinde görev yapacak. Trabzon’daki en büyük kayıp ise cezalı olan Yattara. Sakatlığı geçen Fatih ve cezası biten Gökdeniz ise 18 kişilik kadroya alındı. Saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Bülent

#6 - Mart 18 2006, 07:59:21

.... yürü beee ASLANIM kim tutar seni....
#7 - Nisan 06 2006, 18:36:35
Hayatım Kural Dışı Olmuş.Kendimin Kuralıyım ߣN ...

£я§@N_05

Aslan, İzmir'de çoşacak!
Turkcell Süper Lig'de son haftalara yaklaşılırken puan kaybına izin vermek istemiyoruz ve Diyarbakırspor karşısına mutlak 3 puan için çıkacağız

Bu gece İzmir’de hayat duracak, futbolseverler kelimenin tam anlamıyla ‘olmak ya da olmamak’ mücadelesine tanık olacak. Şampiyonluk için Fenerbahçe’yle nefes nefese bir yarışa tutuşan Galatasaray, Diyarbakırspor’la İzmir Atatürk Stadı’nda müthiş bir mücadele verecek. Beraberliğin iki ekibi de tatmin etmeyeceği mücadelede kazanan umutlarını koruyacak, kaybeden kabus dolu günler yaşamaya başlayacak. 20.00’de başlayacak kritik mücadelede bir zorlu görevi de maçın hakemi Selçuk Dereli üstlenecek.

Zorlu randevu öncesi Cim Bom'da son durum şöyle; Sakatlıkları süren Ümit, Orhan, Uğur, Saidou ve Yalçın’dan yoksun mücadele edecek. Ancak önceki gün yapılan ödemeler ve yönetimin desteği, teknik ekip ve futbolcularda moralleri zirveye çıkardı. Bir de ayrıntı; futbolcular rakipleri kadar 21 derecelik sıcaklıkla da mücadele edecek!

Diyarbakırspor: Metin, Göksel, Stavrevski, Talip, Sinan Demircioğlu, Jupi, Cumhur, Mikiç, İlyas, Rakoviç, Maznov

Galatasaray: Mondragon, Cihan, Emre (Song), Tomas, Ergün (Ferhat), Hasan Şaş, Volkan, İliç, Ayhan, Necati, Hakan

Hakem: Selçuk Dereli,
Saat: 20.00,
Yayın: Lig TV,
Stat: İzmir Atatürk

#8 - Nisan 07 2006, 10:33:10

teşşekkürler.
#9 - Nisan 08 2006, 21:47:43

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.