Alternatifim Cafe

Reyting Uğruna Dini Istismar.

Discussion started on İslam Dünyası

kartepe

Yeni!
Sevgilli arkadaşlar Her gün televizyonlarda görüyorsunuz,seyirci çekmek uğruna dinimizi istismar ediyorlar.Dini konuları bilmeyen kişileri çıkarıp tartışdırıyorlar,Kuranın elif ini bilmiyen kişiler çıkıp islam dinini tartışıyor.Cenabi rabbim bize öyle bir kitap indirmişki hiç bir tartışmaya mahal vermiyecek bir kitapdır.Bunu tartışmaya kalkanlar zaten kuranı okumamış bilmeyen kişiler.Kuranı okumuş onun içeriğini bilen bir kişi gelipde orda ileri geri konuşmaz.Adam kendi yazmış olduğu kitabının reklamını yapa bilmek için dinimizi kitabımızı istismar ediyorlar,sakın bu tür kişilere pirim vermeyelim.Dün akşam haberlerde izlediğim bir konu kafama çok takıldı.Sunucunun biri diyorki "Şiddet olayları ilköğretim ev liselere kadar düştü,kız öğrenciler erkek için birbirlerini bıçaklıyor saç saça baş başa kavge ediyorlar." Adama sorarlar bütün bunların sorumlusu kim.Eger sizler reyting uğruna ahlaki değerleri hiçe sayarak proğlamlar yaparsanız bunun bedelinide bizim gençlerimiz çocuklarımız öder.Hergün paparazi,biri bizi gözetliyor,kaynanam ol,gelinim ol,renkli cafcaflı proğlamlar yaparak,mafya dizileri yaparak,milleti renkli hayellere kaptırıp,mafyacılığın iyi birşeymiş gibi gösterirseniz,ilköğretim okulları ve liselerdede çocuklarımız çete kurarak milletin canını yakarlar,oçaklar söndürerler.Bunlardan zarar gören yine bizler oluruz.Onlar sadece haber yapar,defalarca çevirir çevirir gösterirler.Doğudan Çocuğun biri evden kaçıyor  yolda yakalanıyor soruyorlar çocuk halinle nereye gidiyordun "büyük şehire gidiyordum mafya olacaktın."ne kadar acı bir olay.Sevgilli gençler,akıllı olun okuyun her ne gelirse insanın başına cehaletten gelir.Bilgili akıllı, kültürlü kişiyi kimse kafasını yıkayamaz kimse kandıramaz.LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN BU KONUDA GÖRÜŞLERİNİZİ VE KATKILARINIZI BAKLİYORUM.
#1 - Mart 01 2006, 11:53:50
« Son Düzenleme: Nisan 12 2006, 20:13:40 Gönderen: Hedeyna Canan »

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.