Arkadaslar deli deyip geciliniyor genelde, ama ne kadar morfin verilse de {vermek zorunda kalindigi icin} onlar da bunun farkina variyorlar, aci cekiyorlar... Belki bizim gibi düsünemiyorlar, ama cogu birseylerin ellerinden alindigini anlayabiliyorlar...
Deli kelimesi bana sahsen asagilayici geliyor, bu yüzden ben "hasta" ve ya "akni dengesi bozuk" ya da "psikolojik rahatsiz" derim... Diger herkesin de bu tür deyimler kullanmasini tercih ederim...
Benim de nadirde olsa maalesef bu tür kiyafetleri giydirmek zorundak kaldigim hastalarim oldu ve oluyor, onlarla ben de gercekten üzülüyorum, ama maalesef baska caremiz olmuyor; böyle yapmayinca ya kendilerine ya da bize zarar veriyorlar...
Ki gövdeleri o kadar saglikli oluyor ki cogunun, ama onu yönetecek beyin hasta oluyor maalesef...
Ben her defasinda daha iyi yardim edemedigim icin üzülüyorum, hele bazilari o kadar duygusal oluyorlar ki icim sizliyor...
Bir de unutmayin ki bu hepimizin basina gelebilir, örnegin bir kaza ve ya bir travma sonucu...
Ama dilerim ki Allah kimseye bu aciyi cektirmesin...