hadi ya ben onları aceyle yıkadım yaf ordan bulaşmıştır grip. siz o yumurtaları bi güzel terletip doktora götürün
tamm o da olur
ben de istiyom bende ama ben sadece djlik yaparım barda olmamı ?
Alıntı yapılan: goldberg - Ağustos 28 2006, 17:12:35ben de istiyom bende ama ben sadece djlik yaparım barda olmamı ?olur canlı müzik koyarızda sen paradan haber ver
Alıntı yapılan: Spy-CX5 - Ağustos 28 2006, 17:20:51Alıntı yapılan: goldberg - Ağustos 28 2006, 17:12:35ben de istiyom bende ama ben sadece djlik yaparım barda olmamı ?olur canlı müzik koyarızda sen paradan haber verok ozaman günde 1 kuruştan ayda 30 kuruş 12 ayda(361) kuruş verrim ok ?
Alıntı yapılan: manyakshakan - Ağustos 28 2006, 00:25:27walla yapmaaa bakın canınısı alırım yoksa saten mafyaylan basım dertte salarım üstünüse uurasırsınıs artk sen bize barı ver yeter veririz sakallarını uzarlar. Hem biraz para kazanınca mafyasız bi yere tasırız. dark ancıl sende guzel silion işe alındın tabi imposibıla sormadan olmaz cunku ortaızz ne diyon abisi alalımmı bunuu ?
walla yapmaaa bakın canınısı alırım yoksa saten mafyaylan basım dertte salarım üstünüse uurasırsınıs artk
vayy ALLAH rızası için açtım ne çıktı içim acıdı valla bizdede kuruş yok
yaşasın zengin olduk :oley :oley bir sürü kuruşumuz oldu bozdurup dozdurup harcayalım :oley :oley :oley
war tabe olmaz mı siz paraları bana verin ben kayıplara karışayım pardon yani bodurayım dicektim []
ahanda bozdurdum bisürü bpzuk para verdiler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.