Lee RyanLakabı: JubbySaç Rengi: SarıGöz Rengi: Yeşil/MaviDoğum Tarihi: 17.06.83Burcu: İkizlerDoğum Yeri: Chatham, KentFavori şarkıcı: Stevie WonderFavori şarkı: ‘Superstition’ – Stevie WonderFavori Albüm: "Evolution" – Boyz II MenFavori Kitap: The Basketball DiariesFavori Film: Fight ClubFavori TV Show: The Young OnesFavori Aktör: Edward NortonFavori Yemek: SushiFavori İçecek: Red BullFavori Koku: Coco ChanelFutbol Takımı: Charlton AthleticFavori Kıyafet Markası: GucciFavori Renk: Mavi
Alıntı yapılan: komiksey - Ağustos 05 2006, 19:42:43Lee RyanLakabı: JubbySaç Rengi: SarıGöz Rengi: Yeşil/MaviDoğum Tarihi: 17.06.83Burcu: İkizlerDoğum Yeri: Chatham, KentFavori şarkıcı: Stevie WonderFavori şarkı: ‘Superstition’ – Stevie WonderFavori Albüm: "Evolution" – Boyz II MenFavori Kitap: The Basketball DiariesFavori Film: Fight ClubFavori TV Show: The Young OnesFavori Aktör: Edward NortonFavori Yemek: SushiFavori İçecek: Red BullFavori Koku: Coco ChanelFutbol Takımı: Charlton AthleticFavori Kıyafet Markası: GucciFavori Renk: Mavibide lee Ryan nın özellikleriTerbiyesizce yazılmış fan mail lerini seviyorum. Ne kadar edepsizce olursa o kadar iyi. Ama yinede ne yazdığınıza dikkat edin. Çünkü annemle Dunk ın annesi onları okumaktan çok hoşlanıyor.Bazen yatak örtüsünü kaldırdığımda içinden kurtadam çikacagini ve taş kesilip hareket edemediğimi zannederim. Christina Aguilera'yı Mars a yollamak isterdim. Büyük ihtimalle uzaylılar onu görünce korkudan ölürlerdi. Bir sürü farklı okula gittiğim için arkadaş edinmem kolay olmuyordu. Uyum sağladığımı hissetmiyordum. Ama sonunda iyi arkadaşlarım oldu. Okuldayken ögretmenlerim bir şey isteyince hep itiraz ederdim. Bende disleksi var, bu yüzden bazı konular kafamı çok karıştırırdı. Ben de sıkılıp dersi dinlemezdim.
Duncan Mathew JamesLakabı: DunkSaç Rengi: Açık Kahve/SarıGöz Rengi: MaviDoğum Tarihi: 07.04.1979Burcu: KoçDoğum Yeri: Salisbury, WiltsFavori şarkıcı: Marvin GayeFavori şarkı: ‘What’s Goin On’ – Marvin GayeFavori Albüm: "Left Of The Middle" – Natalie ImbrugliaFavori Kitap: Catcher In The RyeFavori Film: The Fifth ElementFavori TV Show: FriendsFavori Aktör: Brad PittFavori Yemek: Her türlü deniz ürünüFavori İçecek: Çilek suyuFavori Koku: Cool waterFutbol Takımı: ArsenalFavori Kıyafet Markası: LevisFavori Renk: Kırmızı
Anthony Daniel CostaLakabı: AntSaç Rengi: Koyu Kahve/SiyahGöz Rengi: Koyu KahveDoğum Tarihi: 23.06.1981Burcu: YengeçDoğum Yeri: Edgware, MiddlesexFavori şarkıcı: George MichaelFavori şarkı: Father FigureFavori Albüm: "Faith" – George MichaelFavori Kitap: Of Mice And MenFavori Film: The CommitmentsFavori TV Show: Only Fools And HorsesFavori Aktör: Al PacinoFavori Yemek: MakarnaFavori İçecek: PepsiFavori Koku: Annesinin yemekleriFutbol Takımı: SpursFavori Kıyafet Markası: DieselFavori Renk: Mavi
Simon Solomon WebbeLakabı: ShaftSaç Rengi: SiyahGöz Rengi: KahveDoğum Tarihi: 30.03.1979Burcu: KoçDoğum Yeri: ManchesterFavori şarkıcı: Method ManFavori Albüm: "Tical" – Method ManFavori Kitap: Monster KodyFavori Film: Belly (DMX ve Method Man oynuyor)Favori TV Show: FriendsFavori Aktör: Wesley SnipesFavori Yemek: Tavuk, pirinç ve bezelyeFavori Koku: Angel (bir kızda)Futbol Takımı: Manchester UnitedFavori Kıyafet Markası: Foot LockerFavori Renk: Mavi
bu resimler cok hoş eline sağlık
ya bnde üye olmak istiyorm bnde duncan hayranıyım çok şeker bi gülümsemesi ve güsel bakışları war []
DuNCaN
Alıntı yapılan: PeSiMiSt_GirL - Ağustos 11 2006, 12:08:31DuNCaN paylaşımın için saol... ben burayı unuttuğunu sanmıştım doğrusu ne de olsa uğramıyodun hehehehehheeh
Alıntı yapılan: crazyinlovebeyonce - Ağustos 11 2006, 18:44:26Alıntı yapılan: PeSiMiSt_GirL - Ağustos 11 2006, 12:08:31DuNCaN paylaşımın için saol... ben burayı unuttuğunu sanmıştım doğrusu ne de olsa uğramıyodun hehehehehheehSeN öLe SaN :hih
sehmus benide üye yaprmısın plzzzz?
ya bizim grup hakikaten blue turkiye subesi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.