Yıldız Tilbe, Türk Pop müziğinin gelişimine katkı yapan en önemli isimler arasında yer alıyor. Çünkü Yıldız Tilbe, pop müziğinin büyümeye başladığı yıllarda ortaya çıkan ve kendi bestelerini yapmasıyla dikkat çeken başarılı bir kadın şarkıcı. Yaptığı iyi işlere rağmen yaşadığı tatsız olaylarla da zaman zaman gündeme gelen Yıldız Tilbe, 1966 İzmir doğumlu. Müziğe ilk kez İzmir'deki gece kulüplerinde başlayan Tilbe, her zaman iyi bir şarkıcı olabilmeyi hedefledi. Biraz şansının yardımıyla biraz da çabasının ve yeteneğinin karşılığında bunu başardı.
1994 yılında çıkardığı ilk albümü Delikanlım ve albümle aynı adı taşıyan parça o senenin en büyük hiti oldu. Ondan sonra yayınladığı Dillere Destan (1995) albümü de iyi eleştiriler aldı ve çok satan bir albüm oldu. Yıldız Tilbe ilerleyen yıllarda sırasıyla Aşkperest (1996), Salla Gitsin Dertleri (1998), Gülüm (2001), Haberi Olsun (2002), Yürü Anca Gidersin (2003) Yıldız'dan Türküler (2004) ve yine 2004 yılında Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım isimli albümleri çıkardı.

KARARSIZ ESMER
Sabah vakti ilk göz açtığında ben olsam
Ellerini yıkadığın su havlu olsam
Utanmadan,sıkılmadan,kimselere danışmadan
Kalbinde dolaşan ilk ve son olsam
Beni sevmiyorsan halimden anla
Aşkımın yolunu keser gibisin
Beni benden alıp gider gibisin
Yavaş konuş aklım karışabilir
Öyle bakma kalbim kırılabilir
Oynama benimle merhamet göster
Neyin olacağım kararsız esmer
Yavaş yürü yollar tutuşabilir
Seni gören aklını kaybedebilir
Kalbimde sonsuz bir aşk seni bekler
Neyin olacağım kararsız esmer
İstediğin bir saatde geçerken uğrasan
Sana kendi ellerimle bir kahve yapsam
Falına baksam ben çıksam
Sen de bana bir inansan
Sonra da ben senin hep senin olsam
YİLDİZ TİLBE'nin HAYATI
Yıldız Tilbe, Türk Pop müziğinin gelişmine katkı yapan isimlerin önemlileri arasında bulunuyor. Çünkü Tilbe, pop müziğinin büyümeye başladığı yıllarda ortaya çıkan ve kendi bestelerini yapmasıyla dikkat çeken başarılı bir kadın şarkıcı. Yaptığı iyi işlere rağmen yaşadığı tatsız olaylarla da zaman zaman gündeme gelen Yıldız Tilbe, 1966 İzmir doğumlu. Müziğe ilk kez İzmir'deki gece kulüplerinde başlayan Tilbe, her zaman iyi bir şarkıcı olabilmeyi hedefledi. Biraz şansının yardımıyla biraz da çabasının ve yeteneğinin karşılığında bunu başardı.
1994 yılında çıkardığı ilk albümü "Delikanlım" ve albümle aynı adı taşıyan parça o senenin en büyük hiti oldu. Ondan sonra yayınladığı Dillere Destan (1995) albümü de iyi eleştiriler aldı ve çok satan bir albüm oldu. Yıldız Tilbe ilerleyen yıllarda sırasıyla "Aşkperest" (1996), "Salla Gitsin Dertleri" (1998) ve "Gülüm (2001) adlı albümleri çıkardı.

Yar Yanına Geleceğim
CANIM ASKIM SU AN YOLDASIN ACIK OLSUN
GITTIGIN YER BASTIGIN TOPRAK NE SANSLI
BIR YANINDA ASK BIR YANINDA MESK
UGURLAR OLSUN GIT GEL
HERSEY SEVINCLE SELAM GETIRSIN
ISIN GÜCÜN RAS GELSIN
SUAN YANINDA OLSAM
KÖLEN KÖPEGIN OLSAM
ATTIGIN LOKMAYLA DOYSAM
HER SEYIMI TOPLADIM KENDIMI HAZIRLADIM
YAR YANINA GELECEGIM YAR SENI HEP SEVECEGIM