chester'ın tacize uradı doru ama in the end parcasına yansıttı doru diil.parcanın sözleri hayatta bi zaferi gibi bişi
başka sitelerden aldım yorumları yazıorum
umarım hoşunuza gider
1.o solistleri olacak herifin götünün ne zaman yırtılacağını şiddetle merak ettiğim grup
2.kendilerinin matrix reloaded'da nefis bir elektronik parcalari vardir, biz ona session diyoruz. nefistir.
3.meteora ile "ulan galiba iş var bu çocuklarda" demiş ve nu metal olayının tartışmasız en iyisi olduklarını kabul etmiştik.
sonra bir şekilde konserlerine* gitme fırsatı buldum. çok efendi, akıllı uslu çocuklarmış. hatta önde pogo vesair yapanlara "heey çok eğleniyoruz! ama düşen olursa kaldırmayı unutmayalım..." demeleriyle kanım ısındı çocuklara. sahneye çıkıp öpesim geldi.
bir de chester bennington denen adamda ne ses varmış be kardeşim? bütün konser anırdı, bağırdı çağırdı en ufak bir detonaj yaşamadı. pes yani...
birde adam gibi gitarist bulsalar çok iş çıkacak bunlardan.
4.grey daze - hybrid theory - linkin park evrim zincirinde gelişen grup, chester bennington -vokal- gruba girmeden önce mark adlı bir arkadaş onun vokallerini yapıyordu. ayrıca phoenix farrell -bass- üyesi olduğu grey daze'i daha çok gelecek vaad ettiğini düşünerek başka bir grup için bırakmış, sonra geri dönmüştür. düşünülenin aksine grubun lincoln park'la hiç bir ilgisi yoktur. sadece domain name alması kolay olsun ve akılda kalıcı iki kelimenin birleşimi olsun diye bu isim chester bennington tarafından bulunup diğer grupüyelerince de benimsenmiştir.
5.haklarında "kimin park?" şeklinde iğrenç espri mahiyetinde sorulara mahal veren oluşum
6.6 adet kazmadan oluşmakta bu grup.bir şarkılarını duyduğum yerden ko$aradım uzaklaşırım .
7.tek kotu taraflari su ki, sarkilar cok kisa
3 dakika sarki mi olur be, tadini alamadan bitiyor parca, sonra al loopa al loopa..
sarki sozleri de cok sasirtiyo beni, ben kimle ciktiysam bunlar da onlarla cikti galiba. cus artik..
8.otomobil kullanırken kesinlikle dinlenmemesi gereken grup
9.şarkılarını konserelerde inceden değiştirip, üzerinde oynayıp söyleyen insanı böylece baymayan grup, değişik çalışmaları da bulunuyor ama jay z ile niye çalışmışlar onu ben de anlamadım.
10.ilk başlarda bunlar, '16 yaşındayım-ailemden nefret ediyorum' müziği yapıyor dediğim ama geçen yıllar içinde gözüme giren grup
'afferin oglum linkin, park sana da bravo'