Arkadaşlar bu yazı benim çok hoşuma gitti..günümüz toplumunda hergün biraz daha İslam ahlakından uzaklaşarak devam eden hayatlarımız da dinimizin yeri ne kadar da önemli aslında ..bu yazı da geçen her cümlenin reçetesi dinimizce önümüze sunulmuş.Aile hayatı,ticaret hayatı,bedenimizin ve ruhumuzun maddi manevi ihtiyaçları,insan ilişkilerimizin nasıl olması gerektiği önce rehberimiz Kuranı Kerimle,sonra da Kuran-ı Kerim'i bizzat yaşayan Peygamberimiz aracılığıyla elimize yol gösterici kitap gibi verilmiş...Bazen kulluğumun geçerliliği hakkında nekadar ümitsizliğe düşsem de ya da zayıf bi anımda şeytana uyup dünya dertleriyle kendimi heba etsem de dönüp dolaşıp sığındığım yine 'O' var elhamdülillah...Ve düşünüyorum da bırakın elimin ayağımın tutmasını bırakın herşeyin önümüze sunulduğu bi hayatı yaşadığımı ilk önce Müslüman olduğum için binlerce kez şükrediyorum Rabbim'e...Allah'ım diyorum bu bile bize gösterdiğin sevginin delili...Sonsuz şükürler olsun sana Rabbim...Yüzümüzü kara çıkarma..Bize bu nimeti verdin layık olabilmeyi nasib et....Sevgili Resulu'nu utandırmak istemiyoruz...Yardımcımız ol Ya Rabbi;hem dünyada hem ahirette.........