Resimde, boyundan itibaren vücud onun degilmis gibi, fake ihtimali yüksek.
Fatih Ürek'i tercih ederim . Bu ondan da beter. Bu adam gay olmasın
Bu insan evliymiş ve 1 kızı varmış :Çİnanamıyorumm :Ç
bu nee laannn!!! varya bu insansa ben insan değilim kesin!oha beeee..yuhh artıkk....ıyyyyy..böööğğğğğ...
Alıntı yapılan: TÜRKO - Ağustos 16 2008, 13:06:01Alıntı yapılan: deadlywhispers - Ağustos 16 2008, 12:59:35Bir şey diyimde ağzınız açık kalsın.Kalsın mı?Hadi kalsın.Bu adam türk Şaka mı bu??Hayır cidden türk bu adam.
Alıntı yapılan: deadlywhispers - Ağustos 16 2008, 12:59:35Bir şey diyimde ağzınız açık kalsın.Kalsın mı?Hadi kalsın.Bu adam türk Şaka mı bu??
Bir şey diyimde ağzınız açık kalsın.Kalsın mı?Hadi kalsın.Bu adam türk
Alıntı yapılan: aysegul_13 - Ağustos 16 2008, 19:10:22Fatih Ürek'i tercih ederim . Bu ondan da beter. Bu adam gay olmasın Oha..Hala şüphen mi var ? Resimleri gördüğün halde ?Hastahaneye uğra bence ve tüm uzmanlık alanlarına çık, dolaş, iyi ol ve öyle gel..
Alıntı yapılan: ~ туℓєя_ѕ ~ - Ağustos 23 2008, 16:27:47Alıntı yapılan: aysegul_13 - Ağustos 16 2008, 19:10:22Fatih Ürek'i tercih ederim . Bu ondan da beter. Bu adam gay olmasın Oha..Hala şüphen mi var ? Resimleri gördüğün halde ?Hastahaneye uğra bence ve tüm uzmanlık alanlarına çık, dolaş, iyi ol ve öyle gel..(bkz: bunu diyen bunu buldu)Hadi diğerleri normaldirde.. Bu resmi her bünye kaldıramaz kanımca..Ben kusuyorum.. Siz niye kusmayasınız diye ekledim.. Kusura bakmayınız..Hayattan soğudum. Yaşama umudum 0 ın altında gezinir oldu..--> Kaldıramam diyosan tıklama
herif! ten asalet damlıyor paçalardan akıyor idito: sıkı tutununhttp://bgpopfolk.free.fr/azis/bgazis.htm
"arkadaslar azıs bılındıgı gıbı yumusak bırı degıl .Kendısıyle tanısma fırsatı bulmus bırısıyım sanılanın aksıne hayatı bu sekılde degıldır.evlıdır ve bır kızı var.bunlar sadece show hayatının ıncelıklerı.....azıs ılk kasetını normrl gorunumlu cıkartır fakat sonuc husran..unutmayın REKLAMIN IYISI KOTUSU OLMAZ"o sitede böyle bi yorum var...belki buda huysuz virjin gibidir..belli olmazz
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.