Alternatifim Cafe

aklınızdan bi sayı tutun bırakın sihirli küre bulsun.........

Discussion started on Komik ve/veya İlginç Linkler

ohh bee! sonunda :oley

herkes görüyo (6)
#26 - Mayıs 23 2006, 01:42:32
İki sevgiyle Seni sevdm: Biri nimetinden dolayı;  Diğeri aşkın Sana yakışmasından dolayı.
     Nimetinden dolayı Sana aşıkolmaklığım;  Seni zikretmemin ğayrinden alıkoymasından dolayı.
     Sana yakışan sevgiye gelince ben; Seni görünceye kadar engelleri açtığından dolayı.
     Ondanda bundanda bana övgü hiç!   Lakin üstün övgüye Sen layık olduğundan dolayı..
                            (Râbiat-ül Adeviyye) :agla   :pes

tamam bu sefeR buLuo işte..
RahatLadın mı acaip abLa.. :kop
iide bu nası biLio bizim akLımızdan tuttuğumuz sayıyı..
hee? :sizo

:öff
#27 - Mayıs 23 2006, 01:59:23
bir varmI$
bir yokmu$

en başta açıklamıştım sanıyorum :))
#28 - Mayıs 23 2006, 02:07:40
İki sevgiyle Seni sevdm: Biri nimetinden dolayı;  Diğeri aşkın Sana yakışmasından dolayı.
     Nimetinden dolayı Sana aşıkolmaklığım;  Seni zikretmemin ğayrinden alıkoymasından dolayı.
     Sana yakışan sevgiye gelince ben; Seni görünceye kadar engelleri açtığından dolayı.
     Ondanda bundanda bana övgü hiç!   Lakin üstün övgüye Sen layık olduğundan dolayı..
                            (Râbiat-ül Adeviyye) :agla   :pes

abLa açıkLamışsın ama o beni tatmin etmedi.. :sizo   :kop
benim soRduğum şey asıL şu.. : misaL, yıLdız tuttum ben..
ama o yıLdız tuttuğumu nası biLio..
yaa bişi tutmuşken, son anda wazcayaRsam.. başka bi şekiL tutaRsam.. hee..? :sizo
naapcak o zaman.. :sizo

:öff
#29 - Mayıs 23 2006, 02:21:56
bir varmI$
bir yokmu$

evet tuttuğum sayıları biliyor...

Bİ SAYI TUTUYORSUNUZ,,, O SAYININ RAKAMLARINI TOPLAYIP SAYIYA DENK GELEN ŞEKLE BAKIYORSUNUZ.....SİHİRLİ KÜRE O ŞEKLİ BİLİYOR
#30 - Mayıs 23 2006, 18:09:41

gerçekten ya anlamadım nası biliyor bi hilesi vardır elbet ama ne şekillere bakmasam bile biliyor kamerayla çekiyorum görüntüyü bilgisayara bakmadan hatta kameradan bile bakmıyorum rastgele çekiyorum yine şekil doğru ben çözemedim hilesini
#31 - Kasım 10 2006, 16:49:15
Okul dört tarafı duvarla çevrili bir bina değildir okul heryerdir kıymetini bilelim.

BuNu KeNDiMiS De YaPaBiLioDuK MeSela Bi SaYı TuTTuRuoRuS iKiYLe ÇaRPtıRıoRuS SoRa tuttuu SaYıYı ÇaRpıMDaN ÇıKaRTtıRıoRuS iKiYe BöLüNCe CeVap ÇıkIoDu SaNıRıM BöLe BiŞiLerDi :muhah Yha oNu BiS YaPPıNCa HiLeSi war aMa Pc BiSi NaSıl aLGıLıo BiLemİCeM :icon
#32 - Kasım 10 2006, 18:38:14
tıkLa>>>
<A href="http://www.imvu.com/catalog/web_landing.php?p=power&userId=31249426" target="_blank">IMVU - The World's Greatest 3D Chat[/url]
<<<tıkLa

hiç tutmadı...
#33 - Kasım 10 2006, 21:55:47

bi iki tanesi tuttu...
#34 - Kasım 10 2006, 21:58:59
İmza Kural Dışı

bilemiyo ki...hiçbiri tutmadı  :hih:
#35 - Kasım 10 2006, 22:05:29

0 ın yanında hangi işsret varsa sürekli onu verio
#36 - Kasım 10 2006, 22:33:51
ı feel ur emptiness.ı understood my mistake.ı couldnt do anything.all that ı can do is missing u ...

arkadaşlar tuttuğunuz sayı değil mesela örnek vereyim  diyelim 20 tuttunuz 2 ile 0 ı toplayıp yani 2 20den çıkaracaksınız yani tuttuğunuz sayıdan 20-2=18 çıkacak ordaki 18in yanında şekili bak sonra küreye tıkla
#37 - Kasım 11 2006, 13:17:53
Okul dört tarafı duvarla çevrili bir bina değildir okul heryerdir kıymetini bilelim.

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.