arkadaşlar bende üye olmak istiyodum ama sanki konu biraz alanını aşmış gibi gözüküyo resimler filan
madem benide üye yaptın BaHa_8 arkadaşımıza soruyorum atatürk adlı açılmış konuda atatürkle ilgilenilmesi gerekmiyo mu ? yukarıdaki yorumunda eklediğin resimle bağdaştıramadım da
ben sormdan kendimi ekledim ama kızmamışsındır umarım :Ç
Alıntı yapılan: ozzy - Mayıs 26 2006, 22:21:55madem benide üye yaptın BaHa_8 arkadaşımıza soruyorum atatürk adlı açılmış konuda atatürkle ilgilenilmesi gerekmiyo mu ? yukarıdaki yorumunda eklediğin resimle bağdaştıramadım da katılıyorum.... bence BaHa_8 atatürkümüzün bir resmini koymak istedi.....
benide eklesene
Alıntı yapılan: ^^ChaTLaKK^^ - Mayıs 27 2006, 20:20:05ben sormdan kendimi ekledim ama kızmamışsındır umarım :ÇKızmadım, kızmadım... Alıntı yapılan: çikolata_canavarı - Mayıs 27 2006, 20:10:22Alıntı yapılan: ozzy - Mayıs 26 2006, 22:21:55madem benide üye yaptın BaHa_8 arkadaşımıza soruyorum atatürk adlı açılmış konuda atatürkle ilgilenilmesi gerekmiyo mu ? yukarıdaki yorumunda eklediğin resimle bağdaştıramadım da katılıyorum.... bence BaHa_8 atatürkümüzün bir resmini koymak istedi..... Üyenin kendi hatası beni ve fan clubı ilgilendirmiyor,eğer bir sorununuz varsa özel mesajlarla çözün...
Alıntı yapılan: **Qu€€n** - Mayıs 27 2006, 20:32:56Alıntı yapılan: ^^ChaTLaKK^^ - Mayıs 27 2006, 20:20:05ben sormdan kendimi ekledim ama kızmamışsındır umarım :ÇKızmadım, kızmadım... Alıntı yapılan: çikolata_canavarı - Mayıs 27 2006, 20:10:22Alıntı yapılan: ozzy - Mayıs 26 2006, 22:21:55madem benide üye yaptın BaHa_8 arkadaşımıza soruyorum atatürk adlı açılmış konuda atatürkle ilgilenilmesi gerekmiyo mu ? yukarıdaki yorumunda eklediğin resimle bağdaştıramadım da katılıyorum.... bence BaHa_8 atatürkümüzün bir resmini koymak istedi..... Üyenin kendi hatası beni ve fan clubı ilgilendirmiyor,eğer bir sorununuz varsa özel mesajlarla çözün...o zaman konuna biraz daha özen göster ve yapılması gerekeni yap
benide eklerseniz sevinirim..
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.