sahiplenemediğimiz oluşum. hakkını vererek sahiplenebilseydik eğer, türkiye'deki birkaç özgün oluşum arasına dahil olabilirdik böylece. hatta donanımhaber dahil çoğu forumun öncüsü haline gelebilrdik. temelinde forum olan bir sitenin içinde sözlük konseptini oturtmak saçma veya fuzuli bir uğraş gelebilir lakin en temelde, kişilerin ''dahi anlamındaki de'yi ayırabilmesi'' açısından olumlu sayılabilecek bir girişim açıkçası. cahil popülasyonu yüksek bi yerleşkenin eğitim merkezi gibi düşünün. buraya uğrayan insanlar en azından yazmayı, imla kurallarını öğrenmesi bile yeter de artar.
'kitap okuyana çay bedava' kampanyası başlatan kitapçılar var mesela. para kazanmaktan ziyade insanları kitap okumayı teşvik etmeyi öncelik edinmiş bir fikir bu. böyle düşündüğümüzde iyi ki başlattık, iyi ki belli bir süre tadını çıkarttık diyorum. keşke devam ettirebilseydik ama olmadı. hala bir şansımız var aslında ama vaktimiz yok. benim yok açıkçası, çalışıyorum.
her daim aklıma gelip özlüyorum ben burayı. ekşi'ye rağmen özlüyorum. saflık var özünde zira. çok aç insan var öğrenmeye ve bu yüzden özlüyorum. ayda yılda bir de olsa gelip yazmak keyif veriyor. buna erinmiyorum. erinmeyeceğim de.
melaba, ehe.