Silmişler napalım?

Hem ben kavga etmeyecektim son mesajımdı.
Ayrıca o raporun açıklamasını buraya yapalım da aydınlansın gençler değil mi?
//forum.alternatifim.com/index.php?topic=158908.0 Madem ki bu rapora göre milliyetçilikten bahsetmek yasaktır, siyasete girer. O zaman milliyetçilik gibi diğer ilkeler de siyasete girer ve tartışma ortamı oluşturabilir, öyleyse bu ilkelerin de kapatılması, kaldırılması gerekir.
Şimdi bu rapordaki yazının, rapor edilen mesajla ne alakası var? Öncelikle bu alakayı kuran şahsa tebriklerimi bir sunayım. Mesajı rapor etmediğim AÇIKÇA ortada iken kalkıp da buna gülen ve forumdan komik bir kare diye ileten aynı şahsı ikinci kez tebrik etmek istiyorum.

Efendim rapor, AÇIK AÇIK görüldüğü üzere tüm ilkeler ile alakalıdır. Herhangi bir üyenin bu rapordan canı yanmasın diye silinmiş bir üyeliğin mesajını rapor etmiş bulunmaktayım. Amaç tüm konuya değinmektir. Hatta tüm ilkelere değinmektir. Zaten cümlenin devamında da bunu yine AÇIKÇA belirtmişim.

Ve yine şahsı tekrar tekrar tebrik etmek istiyorum. Saygılarımı sunarım efendim.
Resmi de silmişler. İşte ben buna gülerim.
Bu mesajda kural dışı hiçbir şey yok. Silmek için gerekçe gösterin!
Komik resimler bölümü değil mi? Gülüp eğleniyoruz işte. Sorun mu var? Zorunuza mı gitti? Ha?