Alternatifim Cafe

Tanrım bu Elvis'in motoru

Discussion started on Efsaneler

Bi arkadaşımın kardeşi bi kasabaya giderken 1950 model satılık bi Harley Davidson ilanı görmüş. Motorlara çok meraklı olduğu için durup motora şöyle  bi göz atmış. Çok eski, hatta bi’kaç parçası eksik bi Harley’miş ama yine de koleksiyon merakından ötürü almak istemiş motoru. Satıcıyla kısa bi pazarlıktan sonra 600 dolar ödemiş.
Ertesi gün motorun eksik parçaları için Harley şubesine gitmiş. Servisteki adam motorun sağını solunu kurcalarken birden direksiyonun alt tarafındaki “Elvis’e” yazısını görünce, “Tanrım, bu Elvis’in motoru, Elvis’in motoru!” diye bağırmaya başlamış. Meğer bu Elvis Presley’e bi hayranı tarafından hediye edilen bi motormuş ve Harley firması, nerede olduğu bilinmeyen bu motor için tam 4 milyon dolar ödemeye hazır olduğunu açıklamış zamanında.
#1 - Mayıs 05 2006, 19:16:30

dünyada ne salaklar var..üzerindeki yazılar içinde bu elvis'in motoru denirmi ya  (6) :öff
#2 - Haziran 20 2006, 08:35:32

halay çekseydi bide (6)
#3 - Haziran 20 2006, 22:24:45
‎ "Bir adam tanıdım, kafasız bir kadına yaşamının yirmi yılını verdi. Her şeyi feda etti ona; dostlarını, emeğini, dürüstlüğünü bile.. Ama bir akşam, kadını hiç sevmemiş olduğunu anladı. Canı sıkılıyordu, hepsi bu. İnsanların çoğu gibi canı sıkılıyordu."

töbe töbeeee  :4 ne oluyo elvis in motoru olsa bile yani.. (6)
#4 - Temmuz 04 2006, 14:58:40
ooof oLmuyor bi tüLü başLamıyor!
Sen oLmazsan şu kaLbim,
kimseye boyun eğmiyor..!
beğenmiyor..!!
kimseLer görmesin..kimseLer bilmesin  benimle yaşasın ölsün bu sevda..!

yani dooru sölüosn efkarlı prenses katılıorm sna yani olsa ne yazar olmasa ne yazar ama malum efsane (6)
#5 - Temmuz 05 2006, 19:45:33
‎ "Bir adam tanıdım, kafasız bir kadına yaşamının yirmi yılını verdi. Her şeyi feda etti ona; dostlarını, emeğini, dürüstlüğünü bile.. Ama bir akşam, kadını hiç sevmemiş olduğunu anladı. Canı sıkılıyordu, hepsi bu. İnsanların çoğu gibi canı sıkılıyordu."

kelis

Yeni!
ee nolmuş yani.? :Ç
#6 - Temmuz 11 2006, 11:51:21
« Son Düzenleme: Aralık 25 2008, 22:33:06 Gönderen: capuCHino »

vaaaah...

keşke o motoru ben bulsaydım ... ama 4 milyon için değil elvis için ...

elvisi çok seviyorum da...
#7 - Ekim 14 2006, 01:34:03

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.