Yaklaşık birkaç saattir can sıkıntısından dolayı Emoturkey adlı sitede takılıyorum. Hakikaten can sıkıntısına birebir geliyor. Zira, sitedeki birçok cahil gencimizin yorumları beni gülmekten öldürüyor. Örnek vermek gerekirse, bir üye, "Kedi uzanamadağı ete mundar dermiş." yazmış. Buna 1 saat boyunca güldüm. Üstlüne üstlük, sadece bunlarla sınırlı değil yorumlar. Sizinde paylaşmak istediğiniz Cahilturkey sitesine ait resimler olursa çekinmeyin buyrun efenim.
Sitenin her köşesinde "Emolara neden kötü davranılıyorhhhssss =(((" başlıklı topicler bulunuyor. Bir üyede, buna binaen şunları yazmış. İşin komiği "laf soktuğunua" inanıyor. Kızımız, çok fazla Avrupa Yakası izliyor olsa gerek. Beyni sulanmış baksanıza. Paçoooooz!

Dalga geçmekte istemiyorum, ama bu üyenin cinsiyetini gerçekten anlayamadım. Resmi ilk gördüğümde "Çift cinsiyetli mi lan bu?" diyerek resme 1 saat boyunca bakmıştım aval aval. Super Mod imiş birde, phehe.

Oha dedim ilk gördüğümde. 12-13 yaşlarında olsa gerek kendisi. Peki, buraya kadar herşey normal, fekat "İmo" olduğunu iddaa ediyor kendisi. Khochum benumssss.

Sitede Rexx tartışması yapılıyor. Konunun içeriği şu; birkaç emo "Artık Rexx'in önünde kimseyi göremiyoruz!" diyor. Bir diğeri de "Evet, 8-9 saat boyunca orada dikeldim, kimseyi göremeyince yapı kredinin oraya gittim." diyor. Buna mukabele bir cevap vermiş sayın anti-emo üyemiz. =p

Buda ilginç bir konu. Cümle tamamiyle devrik. -_- Bununda tek nedeni olabilir, makyaj yapmaktan, süslenmekten kitap okumaya vakit bulamamaları.

Buda, Burzum ve Mayhem dinleyen Emomsu yaratık. Buzdolabı süsleride pek güzel durmuş arka planda.

Türkçe'yi doğru dürüst kullanan Hint kumaşı imolardan bir tanesi. Buraya kadar herşey tamam, fekat, sözü onun özlüsözüne bırakıyoruz.

Sitedeki online üyelerden sadece bir kısmı. Nicklerinden de marjinallik akıyor.

Konu başlığına bakar mısınız? Ne kadar tahrik edici. :Ç +18

Palyanço, palyaçoların yeni bir türü olmalı. Alt tür mü desek? Evet, evet. Neopalyaço.

Üstteki üyeyi "Türkçe konuş!" deyyü ikaz eden üyemiz, kendi imzasından bigane olmalı. O.o

Pich, serseri türündeki kıro sözleri harmanlayıp kendine nick yapmış sevgili üye. Bu tür sözler artık, kıro değil, emodur.

Sitenin her yerinden bir gariplik, komiklik akıyor. Hepsini koysam günlerimi alır yahu.