Altıma Z.çtım Galiba :Ç
ses tellerim koptu sandım yaaaaevdekiler başıma toplandı bişi oldu zannettik diolar yaa ölüyodum az kalsın bi daha bunlara tıklamadan önce yorumlarınn hepsini okuyacamm ya ölseydim sorumlusu kim olcaktıı panik atağım var benim yaaa aaaaaaaaa :Ç :Ç
eceliyle ölmüş mü dicen? kimi kandırıosun sn ya
aneeeeeeeeeyyyyy ödüm biyerime karıştı derler ya aynen öle olduuum:S
Alıntı yapılan: angel.aıse - Ağustos 20 2008, 17:54:40ses tellerim koptu sandım yaaaaevdekiler başıma toplandı bişi oldu zannettik diolar yaa ölüyodum az kalsın bi daha bunlara tıklamadan önce yorumlarınn hepsini okuyacamm ya ölseydim sorumlusu kim olcaktıı panik atağım var benim yaaa aaaaaaaaa :Ç :Ç iyide bağıran sen değilsinki senin ses tellerin niye kopsun :Ç
Alıntı yapılan: Mexico_Erkegi18 - Eylül 03 2008, 13:48:08Alıntı yapılan: angel.aıse - Ağustos 20 2008, 17:54:40ses tellerim koptu sandım yaaaaevdekiler başıma toplandı bişi oldu zannettik diolar yaa ölüyodum az kalsın bi daha bunlara tıklamadan önce yorumlarınn hepsini okuyacamm ya ölseydim sorumlusu kim olcaktıı panik atağım var benim yaaa aaaaaaaaa :Ç :Ç iyide bağıran sen değilsinki senin ses tellerin niye kopsun :Çyaa o sesle birlikte bende bağırmaya başladım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye!! anladın mıı
Bunun zekayla gercekten cok alakasi var-mis. Paylasim icin tesekkürler.
Any one parantez içinde ünlem koymana gerek yok öylede denebilir ama bu konuyu buraya açmamın sebebi bunun zeka oyunu zannedinki daha fazla korkun diyebunu tıklayan zeka oyunu oynacağını zannediyor böylelikle daha fazla korkmuş oluyor
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.