evet... hazır duygularımdan birkaç parça yakalayabilmişken gelip yorum yapmalı bu meleğin de konusuna. ellerimden uçmadan duygular bu ''yaşadığını belli etmeden aldığı her nefesten sonra huzur veren'' meleğin konusuna da yazmalı...
üzülüyormuş, hüzünlü bir melekmiş... olmasınmış öyle, üzülmemesi gerekenlerdenmiş. ben konuşmayı sevmiyorum bu aralar, gelip de mesaj atmamı beklemeyin he mi? hani siz de atmayın da, kendinizi yalnız hissettiğin zamanlarda, birine ihtiyacım var şu an işte, konuşsa dediğin zamanlarda bana da gelebilirsin, bağrıma basarım, çeşitli komiklikler yapıp seni zorla da olsa güldürürüm. kıyamadığım meleklerden, üzeni olmasın dediklerimden.
olmuyor işte, bu duygusal meleklerin konusuna gelince araya duyguları karıştırmadan yazamıyorsun. ne yazayım ki? ne yazayım da kirleteyim konusunu? en samimi duygularla yazılanlar, iyi böyle. dediğim gibi, aval aval geziniyorum hal hatır sormadan ama ihtiyacınız olduğunda koşarım, hiç utanmam. son olarak; korkmadan değer verilebilenlerden. ama insan korkar sevmeyi böylelerini, üzerim diye korkar.