Açıkçası islamda anal seks'in yasak olması şahsımı pek enterese etmemekte, benim söylemek istediğim başka(bu soruyu sorduğun için ahlak bekçileri tarafından ayıplanabalirsin onu da belirteyim neyse) anal seks'in fazlası zararlı, çok tasvip edilen bir aktivite değil, ki zararları hakkında şöyle bir şeye rasgeldim okuyup öğrenelim:
"
1.rectum kanserine yatkınlık yüzde 60 artar.
2. dışkı tutmak güçleşir, bu zaten bilinmektedir. ancak dışkılamanın ardından sıcaklıktan ötürü popo bölgesinde bir rahatsızlık hissi oluşur. (soğuyana kadar da sürer) düzenli olarak anal sekste edilgen pozisyonda yer alan kişide bu huzursuzluk aylarca sürebilir.
3. etken kişi için de işler hayli zor. sürekli musculus sphincter ani externus (lat. anusu büzen dış kas) gevşememek için kasılı kalıp penise basınç uygulayacağından, düzenli anal seks yapan insanların penisleri 30 yaşının ardından sertleşme sorunu yaşar, daha da yalın halde söylersek; ezilmiş *** çok zor sertleşir.
4. ne kadar iyi dezenfekte edilirse edilsin, insan bağırsağında (bağırsak barsak şeklinde yazılmamalıdır) k vitamini sentezleyen bakteriler vardır. ve bu bakteriler bağırsak dışında hepatitis taşıyıcısı da olabilirler. yani prezervatifle anal seks yapmak bile oldukça risklidir.
5. kalça kasları da deforme olur. o bahsedilen "oturamama", "yampir yumpir yürüme" olarak adlandırılan anormal durumların nedeni de budur.
anal seksi zevkli bulup bulmamak tamamen kişinin doğasına özgüdür. demiyorum ki "kötüdür, cıss!'"