olamaz Sean Paul nerde oda arada R&B yapıo
Alıntı yapılan: cici_sean - Ağustos 31 2007, 00:55:25olamaz Sean Paul nerde oda arada R&B yapıozuahahahah anca üglerim sana ya PCD jojo ve xtina popçu.. .öff
MTV Beyonce yede R&B dlnda ödül veriyor ama kendi popçuyum diyor gerçi beyonce R&B ve pop yapıyor o farklı jojo bir kere popçu oğlu popçu öğle bişe olmasa brite rakip gösterilmez ama Sean paul o saydıkların kendi albümüne etikelemediği şarkılar cnm bnm başka biriyle düet yapmış 50 de rapçi ama justin le düet yaptı 50 de popçu o zmn
Yine Sean pauL ne tarz müzik yapıo tartışması başLicak JoJo biLdiğin pop hiç görmedim R&B parçasını eğer JoJo R&B yapıyosa ben hayatımda hiç R&B dinLemedim
ortalık karısmıs bı dakıka j.lo latın yıldızı degıl mı R&B mı yapıo ben anlayamadım bırı anlatsın bana
tamam abıcım tamam aaaa yeter o r&b ci bu popçu olmıyır aaa
Alıntı yapılan: cici_sean - Ağustos 31 2007, 00:55:25olamaz Sean Paul nerde oda arada R&B yapıobenim bildigim sean paul regga yapıyooo
Alıntı yapılan: cici_sean - Ağustos 31 2007, 00:55:25olamaz Sean Paul nerde oda arada R&B yapıoo rap yapmıomu yha ???
Alıntı yapılan: e_tugce - Ocak 15 2008, 15:26:40Alıntı yapılan: cici_sean - Ağustos 31 2007, 00:55:25olamaz Sean Paul nerde oda arada R&B yapıoo rap yapmıomu yha ???R&B yi bilmem fakat en azındna RAP yapmadığı kesin..
ALICIA KEYS:söyleyecek kelime yok :ÇCHRİS BROWN: o kiss kiss dedikçe ben bitiyorum USER:dansına bitiyorum AKON:onunda sesine bitiyorum
R&B nin Babası Chris Brown dur. R&B nin Annesi Rihanna Dır.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.