Alternatifim Cafe

dirsek

Discussion started on Zeka Oyunları

dirseğinizi nasıl yalarsınız aslında yalayamassınız çünkü diliniz yetmez hadi bakalım bulun  :muhah
#1 - Kasım 01 2006, 16:17:42
Pembe Peri Gülçin Mavi Melek Cemre Yeşil Prenses Eren Mor Çiçek Yasemin
kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi günleri ayları yılları anıları hatta kendi devremi çehremi yakın çevremi dahi sen bir sırrı bile tutamadın artık neyi paylaşabiliriz candan ki esti rüzgar hiçlikistandan ölmek tatlıydı baldan serpilmiş hayalime gubar-ı gam ve ızdırap koleramın rapi zat hani nerde o eski rulo kat hababamın ruhu kaçtı gelde gör Rıfat halkım konuşuyor kendi dilini çat pat KOLAYSA ANLAT!

iLaHi aZRaiL,SeN aDaMı öLDüRüRSüN!!! :kop

valla buraya cevap yazan kimse yok ben cevabı sölüyom elinizi yalarsınız elinizide dirseğinize sürersiniz  :muhah çok saçma biliyom  :4
#2 - Kasım 02 2006, 19:43:37
Pembe Peri Gülçin Mavi Melek Cemre Yeşil Prenses Eren Mor Çiçek Yasemin
kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi günleri ayları yılları anıları hatta kendi devremi çehremi yakın çevremi dahi sen bir sırrı bile tutamadın artık neyi paylaşabiliriz candan ki esti rüzgar hiçlikistandan ölmek tatlıydı baldan serpilmiş hayalime gubar-ı gam ve ızdırap koleramın rapi zat hani nerde o eski rulo kat hababamın ruhu kaçtı gelde gör Rıfat halkım konuşuyor kendi dilini çat pat KOLAYSA ANLAT!

iLaHi aZRaiL,SeN aDaMı öLDüRüRSüN!!! :kop

Bu kadar salakça bir konuya kim ne yazabilir ki..  :öff

senın söylediğin dogru

ama benım sormak istediğim

neden dirseğimi yalamak istiyeyimki???

henüz akıl yetilerimi kaybetmedim...
#3 - Kasım 02 2006, 21:08:21
๒єภเ รєש๓єк เçเภ קг๏ﻮгค๓lคภ๓ค ๔єשгєlєгเภเ אคкคгı๓!!

UYARILDIM : ))) İMZA YOK: )) Üstad Kafamı Bozma :sopa Yap Bi İmza En Şekilinden :urfa By TrAiToR :artis

bu kadar gereksiz bir konu neden açılır anlamadım
#4 - Kasım 06 2006, 14:38:58
Okul dört tarafı duvarla çevrili bir bina değildir okul heryerdir kıymetini bilelim.

Bu kadar salakça bir konuya kim ne yazabilir ki..  :öff
#5 - Kasım 06 2006, 18:01:11
G.O

dirsegimi yalayıp yalamamam seni neden ilgilendiriyo ki.. ayrıca yalasam elime ne geccek.. cok gereksiz  :öff :öff
#6 - Kasım 07 2006, 19:50:27
‎ Unutma! Kendine yarattığın dünyada, içine aldığın tüm vatandaşlar arasında en 'solcu' benim!
Mercey.

tüm arkAdaşlara katılıyorum gerçekten de çok gereksiz ve saçma...
daha güzel ve anlamlı bir konu açamaz mısın?
#7 - Kasım 10 2006, 20:43:25

Lonelyboy

tamam haklı olabilirsiniz ama biraz daha kibar olunuz lütfen. bi kafasını kırmadığınız kaldı kızın yaa lütfennn  :yanlis
#8 - Kasım 10 2006, 21:36:09

tüm bu cevaplara rağmen bi deneyeyim dedim dirseğinizi bükmezseniz yalayabiliosunuzz (6)
#9 - Kasım 16 2006, 20:51:51
The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers

Lonelyboy

Yeni!
tüm bu cevaplara rağmen bi deneyeyim dedim dirseğinizi bükmezseniz yalayabiliosunuzz (6)
işte buuuu. seni tebrik ederim gerçekten  :okey ama dilin biraz uzun olması lazım  :muhah
#10 - Kasım 16 2006, 20:52:56
« Son Düzenleme: Kasım 21 2006, 21:16:55 Gönderen: Lonelyboy »

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.