Alternatifim Cafe

Üç günde 15 şehit

Discussion started on Konu Dışı

Maalesef üç günde 15 mehmetçik şehit oldu.İsrail 2 askeri kaçırıldı diye savaş başlatıyo,biz ise 15 şehite karşın eli kolu bağlı oturuyoruz!!!!!!!!!!!!!!
#1 - Temmuz 17 2006, 22:12:55
İmzanız kural dışı.

Evet çünkü burası TÜRKİYE . Çünkü bizim basımızdaki yöneticiler sağolsun tepkisiz gurursuz bi topluma benzedik. aslında benzemedik tepkisiz grursuz bi toplum olduk. Ve bu yöneticiler herseyden tırsıp tepkisiz kalmaya devam ederse sonumuz hiç iyi olmayacak.Bi örnek veriim apo yıllardır içerde ama asamıyoruz neden? Astık diyelim kim gelip bize bişi diyebilirki?
#2 - Temmuz 18 2006, 15:04:20

yukarıda yazılanlara tamamen katılıyorum.

ya evet arkadaşın dediği gibi burası TÜRKİYE ama şunu unutmamak lazım israil bence tek sebebi askerler değil... onun başka amaçlarıda var. yoksa 2 askere 7 vatandaş verilirmi. ama biz tük mileti her ne kadar bizi yönetenler pek bişey yapamasalarda ülkemize öyle bir bağlanmışısız ki biz tükler o kadar çok seviyoruz ki ülkemizi bir şehit karısı kocasının tabutu başında ağlayarak yeniden canlansa yine şehit olsun vatana milete kocamın canı feda olsun diye biliyo ya işte bu bizim ne kadar vatanını seven bir millet olduğumuz küçük bir göstergesi (not=tabiki bizm ülkemizded eülkemizn refahını bozmak isteyen dangalaklar ama istisnalar kaideyi bozmaz alah korusun bu gün bir savaş olsa ben bile gözümü kırpmadan giderim ;)
#3 - Temmuz 18 2006, 15:57:14
İmzanız kural dışı

storm(fırtına) kardeş söylediklerine katılıyorum. Ama şimdi soyle düşünün tamam israil denen pust elinde silahı olmayan bi avuç arapa saldırıyo hatta zulmediyo onu bi kenara bırakıp söyle düşünün Bir devlet 3-5 askerinin burnu kanadı diye koca bi orduyu savaşa yolladıysa o devlete hela olsun.Bizim milletimiz de savaşa gitmeye hazır ben bile giderim. Ama bizim yöneticilerden adam olmazz.
 [bu arada konuyla alakası yok biliyorum ama sanırım yeni üyesin ve imzana resim eklemeyi bilmiyosun al bu kodu imzana yapıştır resim eklenir:
Kod: [Seç]
[img]http://img110.imageshack.us/img110/2095/tarlaoc9.gif[/img]Bende çok severim Şebnem FERAH'ı :))
#4 - Temmuz 19 2006, 11:33:16

yukarıda yazılanlara tamamen katılıyorum.

storm(fırtına) kardeş söylediklerine katılıyorum. Ama şimdi soyle düşünün tamam israil denen pust elinde silahı olmayan bi avuç arapa saldırıyo hatta zulmediyo onu bi kenara bırakıp söyle düşünün Bir devlet 3-5 askerinin burnu kanadı diye koca bi orduyu savaşa yolladıysa o devlete hela olsun.Bizim milletimiz de savaşa gitmeye hazır ben bile giderim. Ama bizim yöneticilerden adam olmazz.
 [bu arada konuyla alakası yok biliyorum ama sanırım yeni üyesin ve imzana resim eklemeyi bilmiyosun al bu kodu imzana yapıştır resim eklenir:
Kod: [Seç]
[img]http://img110.imageshack.us/img110/2095/tarlaoc9.gif[/img]Bende çok severim Şebnem FERAH'ı :))

sğl kardeş :D ama tek diyeceğim bence savaş şart değil pkk köpeğinden kurtulmak için ırağa bir sınır ötesi operasyom yeter bile ;)
bu arada tabiki pkk gene ameraikadan veya başka komşularımızdan ddestek alıp bizim ülkemizde vatandaşlarmızn canına kıyarsa ve savaş olursa gerekirse erkk kılığına girer giddeerim   :okey ben 7, piyade askeri deliler hastanesnin komutanıyım ;) kara harbe gitmeyi çok istedğimdena am gözlerden dolayı gidemediğimden ve deli olduğumdan bana öyle derler =) yane kısacasıı

vatan için canım feda :)
#5 - Temmuz 19 2006, 14:18:00
İmzanız kural dışı

arkadaşlar haklılar burası Türkiye ve eğer Türkiyedeysen HER TÜRLÜ FELAKETE ACIYA HAZIR OLMALISN.Türk olmaktan her zaman gurur duydum ama inanın tarihte bunca yaşanandan sonra Türkiye bu hale gelmemeliydi.bunca şehit verilmemeli insanların canı bu kadar yanmamalydı.
#6 - Temmuz 19 2006, 19:45:57
SANA UZAK KENTLERDEN BİRİNDE
ZAMANIN BİYERİNDE
SENİ VE SENLİ GÜNLERİ ANIMSATTI AKŞAM GÜNEŞİ
ONCA ZAMANIN ÜSTÜNDE ESKİMEYEN BİR DÜŞÜNCESİN ŞİMDİ
İNSAN HER GÜN ANIMSAR MI AYNI GÖZLERİİİ  http://s3.bitefight.net/c.php?uid=105261 (sadece tıklayınn....)

GÖKBÖRÜ

Kimse merak etmesin bu köpeklerin kökü kazınacak...Ordumuz bir gece ansızın Kuzey Irak a girerse kimse şaşırmasın...İran Kandil Dağını vurmaya başladı bile,Türkiye büyük ihtimal pkk ya karşı K.Irak ta İran la birlikte hareket edecek...Tabii hükümet yine bizi şaşırtmazsa,şu anda muhalefetin tamamı destek vermiş durumda ama hükümet orduya daha hareket emri vermedi,bu inşallah bir soğutma taktiğidir..
#7 - Temmuz 21 2006, 21:11:02

Evet çünkü burası TÜRKİYE . Çünkü bizim basımızdaki yöneticiler sağolsun tepkisiz gurursuz bi topluma benzedik. aslında benzemedik tepkisiz grursuz bi toplum olduk. Ve bu yöneticiler herseyden tırsıp tepkisiz kalmaya devam ederse sonumuz hiç iyi olmayacak.Bi örnek veriim apo yıllardır içerde ama asamıyoruz neden? Astık diyelim kim gelip bize bişi diyebilirki?
Aponun asılması cok sacma olur bence.Şöleki eğer asılırsa kürtlerin gözünde bi Atatürk olcaktır(bu benzetme yalnış anlaşılmasın) dier yandan milli gururumuzun her gecen gün dahada azaldı ortada bundan bi yıl önce cok sevdim bu ülke icin canımı vermek isterken şimdi cok farklı düşünüorum.Pkk sorunu ise bu şekilde kesinlikle cözülmiyicek bundan cok eminim neden derseniz bu sorun savaşla cözülemez sadece eğitimle alakalı.Eğitim sistemi ortada güneydoğuya bi bakın arkadaşlar ne halde bilen var mı??? Eğer imkanınız varsa gidin görün oraları o zman anlıcaksınız.
#8 - Temmuz 21 2006, 21:19:20

GÖKBÖRÜ

Aponun asılması cok sacma olur bence.Şöleki eğer asılırsa kürtlerin gözünde bi Atatürk olcaktır(bu benzetme yalnış anlaşılmasın) dier yandan milli gururumuzun her gecen gün dahada azaldı ortada bundan bi yıl önce cok sevdim bu ülke icin canımı vermek isterken şimdi cok farklı düşünüorum.Pkk sorunu ise bu şekilde kesinlikle cözülmiyicek bundan cok eminim neden derseniz bu sorun savaşla cözülemez sadece eğitimle alakalı.Eğitim sistemi ortada güneydoğuya bi bakın arkadaşlar ne halde bilen var mı??? Eğer imkanınız varsa gidin görün oraları o zman anlıcaksınız.

Apo nun asılması konusunda sana katılıyorum ..bu saatten sonra asmanın bir anlamı olmaz,dağda öldürseydik tamamdı ama şimdi öldürmeyip ölmekten beter etmeliyiz...Ama sana bir tek burada katılırım...

PKK sorunu öncelikle silahla çözülür eğer TÜRKİYE zamanında daha sert bir şekilde silahlı darbe vursaydı pkk şuan zaten çökmüştü...Türkiye nin bir çok yerinde eğitim zorluğu vardır..Karadeniz bölgesine baktığın zaman oradada yaşam doğu ve güneydoğudaki gibi zordur..hatta karadeniz doğu ve g.doğu dan daha az devlet yardımı görmüştür,gap a harcanan para ortadadır,ancak karadeniz halkı çıkıpta bölücülük yapmamıştır...Doğu ve G.doğu bölgelerimize baktığımız zaman orada hiç okul görmemiş fakat içi vatan sevgisi dolu kardeşlerimiz de vardır..Yani vatan sevgisinin eğitimle alakası yoktur...Kimse bu ülkeyi satıpta daha sonra eğitim sorununun arkasına sığınamaz...BU DEVLETİN ELİNDEN EKMEK YEYİPTE İHANET EDEN HAİNLER , ZAMANI GELDİĞİNDE AYNI ELDEN MERMİ YERLER...
#9 - Temmuz 21 2006, 21:39:27

bizim elimizden gelicek birşey yok bu haberleri duyyup ve oturmaktan başka...

çok yazık....

ailesine sabır versin allah...
#10 - Temmuz 21 2006, 21:41:03
A&A         Seni ÇOK seviyorum!!!!   

asenaa....

Apo nun asılması konusunda sana katılıyorum ..bu saatten sonra asmanın bir anlamı olmaz,dağda öldürseydik tamamdı ama şimdi öldürmeyip ölmekten beter etmeliyiz...Ama sana bir tek burada katılırım...

PKK sorunu öncelikle silahla çözülür eğer TÜRKİYE zamanında daha sert bir şekilde silahlı darbe vursaydı pkk şuan zaten çökmüştü...Türkiye nin bir çok yerinde eğitim zorluğu vardır..Karadeniz bölgesine baktığın zaman oradada yaşam doğu ve güneydoğudaki gibi zordur..hatta karadeniz doğu ve g.doğu dan daha az devlet yardımı görmüştür,gap a harcanan para ortadadır,ancak karadeniz halkı çıkıpta bölücülük yapmamıştır...Doğu ve G.doğu bölgelerimize baktığımız zaman orada hiç okul görmemiş fakat içi vatan sevgisi dolu kardeşlerimiz de vardır..Yani vatan sevgisinin eğitimle alakası yoktur...Kimse bu ülkeyi satıpta daha sonra eğitim sorununun arkasına sığınamaz...BU DEVLETİN ELİNDEN EKMEK YEYİPTE İHANET EDEN HAİNLER , ZAMANI GELDİĞİNDE AYNI ELDEN MERMİ YERLER...

Sen türkiyede kac milyon kürt oldunu bilionmu arkadaşım.Hepsi pkklı demiom ama cogu öle.Karadenize gelince eğitim okulda başlar.Karadenizin coğu yernin gezdim.İnsanları cok milleyetci ve vatansever.Güneydoğudaki insanlar türkce bilimo yaa sen ne diosun :) Adamlara türkce öretemiolar kaldıki dier şeleri öretsinler.Ama su faktörde var kürtler türk kökenli bi millet diil vede sürekli başka miletlerin egomanyası altında ezilmiş bi millet.Halada öle.Buda onlara millet olarak bişe ıspatlama vede bişeleri aşma cabasını getirio.Özgüvensiz ve cahil bi toplum.Bunalrın icinde eğitimliside vardır onada sözüm yok.Ama azınlık bnce.Bu sorun kesinlikle cözülmücektir.Bu işler böle olmaz.Öldür öldür nere kadar.İsrailli cocukların fize başlıklarına yazdıkaları nefret simgeleri olayı bence daha ii gösterio.Bunlar sadece nefret dolu bi toplum yaratcaktır.
#11 - Temmuz 21 2006, 21:54:40

SnoWays

sorun hükümetin başındakilerde :ban <_<
#12 - Temmuz 21 2006, 22:17:31

sorun hükümetin başındakilerde :ban <_<
:okey bunu diomda anlayan yokki.Diyarbakırın belediye başkanına bakın bi adam bence tam bi örnek.Her sorunun ve her sorun un cevabı
#13 - Temmuz 21 2006, 22:19:05

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.